Se kurv “Cremodan.” er blevet tilføjet til din kurv.
Se kurv “Justerbar firkantet bagering. IB-790600” er blevet tilføjet til din kurv.
Se kurv “Trolls Lys nr. 1” er blevet tilføjet til din kurv.
Se kurv “Dummy Firkantet 20 cm.” er blevet tilføjet til din kurv.
Se kurv “F-219” er blevet tilføjet til din kurv.
Se kurv “Påske Æg form. 8,5 x 5,5 cm.” er blevet tilføjet til din kurv.
Previous product
Back to products
Åben Stjerne Tyl nr. 21
25,00 kr.
Next product
Æske til 9 Chokolader.
9,95 kr.
Dejskraber og kam i sæt.
19,95 kr.
Sæt med 2 stk. Den ene er en helt alm. dejskraber til skålen eller til at hakke dejen i mindre portioner. Den anden er en kam med 2 str. på 8 og 4 mm afstand imellem tænderne. Kammen kan bruges til at lave mønster i din smørcreme på kagen eller bruges til at lave chokolade snirkler på chokolade / kage folie. ( smør din tempererede chokolade ud på folien og træk kammen igennem, sæt nu folien i den form som du ønsker og vent til chokoladen er størknet.) Det er vigtigt at temperere sin chokolade, da det er det der giver den styrker og gør at den ikke smelter i dine fingre straks du røre ved den.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.