Hvid trøffel med passionsfrugt og kokos.

Kategorier:Diverse, Små lækkerier
Anne Dorthe Pedersen

Hvid trøffel med passionsfrugt og kokos.

I anledning af kurset chokolade trin 2 som vi afholdet i staren af april 2019 skulle jeg lave noget fyld til chokoladerne, så de ikke skulle bruge deres tid på at det.

Denne hvide trøffel er nem at lave og kan så tilføjes forskellige smage.

Bring 1 dl. fløde i kog og hæld den over 250 g hvis chokolade.  Jeg bruger callebaut 26,2 %, den er i knapper, bruger du en anden i plade, skal den hakkes først.

Når chokoladen er smeltet tilføjes 1 spsk. smør, der røres i.   Smøren kommes i for at holde fyldet flydende og cremet.

Jeg brugte ca. 3 spsk. passionsfrugt pasta og 1/2 dl. kokos.  Først passionsfrugt pastaen og tilsidst kokos.

https://www.frusoed.dk/produkt/passionsfrugt-pasta-100-g/

Fyld den i en sprøjtepose og lad den køle indtil du skal bruge den.


Skriv et svar

Navn*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>