Hvid trøffel med chili.

Lavede denne opskrift til kursisterne på chokolade trin 2 i april 2019.

Helt klassisk hvid trøffel af 1 dl. fløde, 250 g. hvid chokolade og 1 spsk. smør.

Bring fløden i kog og hæld den over chokoladen, når chokoladen er smeltet tilsættes 1 spsk smør, og massen røres glat.

Skulle det knibe at få chokoladen smeltet kan man give gryden / skålen 2 sek. på varmen.

Når smørret er rørt i kan du tilføje din smag.

Jeg havde denne gang fundet en gul chili marmelade, men der findes mange slags og lige fortiden er den rød, den chili marmelade som står i mit køleskab.

Jeg brugte 1-2 tsk. til denne portion, men der var stor diskussion om hvor vidt den smagte af nok. Jeg syntes at den gav en dejlig varme i eftersmagen uden at blive stærk.  Havde jeg lavet den til mig selv, ville jeg nok have kommet det dobbelt i.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *