De bedste nemmeste fromager.

Anne Dorthe Pedersen

De bedste nemmeste fromager

Frusoed.dk | Chokoladefromage Frusoed.dk | Jordbærfromage Frusoed.dk | Hindbærfromage Frusoed.dk | Neutralfromage Frusoed.dk | Citronfromage

Er du ked af at bruge husblas eller syntes du bare altid mousserne driller.

Så prøv disse skønne fromager til dine kager eller kagedekorationer.

De er vildt nemme at lave og er sikre hver gang.

Du skal blot bruge vand og piskefløde.

De bliver alle perfekte i konsistens, så der ikke er noget der flyder ud eller bliver skævt.

Findes i Jordbær, Hindbær, Chokolade, Citron og Neutral med 100 g  og 1 kg med stor besparelse

De kan bruges alene eller du kan supplere med frisk frugt, hakket chokolade, saltkaramel, hakkede nødder osv osv osv.

Neutral fromagen er beregnet til at du tilsætter netop det du har lyst til har i fryseren eller skaber. Jeg har lavet den med kirsebær fra have, saltkaramel, købt gode marmelader og vendt i, når det skal gå stærkt eller masser af reven limeskal.

Jordbær og hindbær lægger jeg gerne frisk frugt ved, når det er i sæson. Prøv evt at lægge din fromage og frugt i ringe inde i kagen, det giver et utroligt flot snit.

Citron fromagen har jeg serveret som “momses citronfromage”  med lidt flødeskum til og pyntet med citronmelisse.

Frusoed.dk | citronfromage   Frusoed.dk | citronfromage

Eller som en mere moderne udgave, hvor fromagen er støbt i halvkugler i forskellige str. og serveret med perler af saltkarmel, tørret kornblomster og hornvioler fra haven.   Begge dele smager dejligt.

Fromagerne har en super god holdbarhed, derfor kan de også meget fint bruges til at dekorere med.

Frusoed.dk | De bedste nemmeste fromager

Lav en swirl eller en rose med tyl 1m på dine cupcakes.

Eller dæk en hel kage med roser i fromage, det har jeg ofte gjort når det skal gå stærkt.  Min kursus kage med 2 lag fromage indeni og tyllet roser som afslutning, det kan ikke gå galt.

Det eneste du skal tage højde for er frugten i fromagerne, den kan sætte sig i tænderne på tyllerne, så vælg tyller med ” store tænder ”

Det gælder især hindbær og jordbær, i citron, chokolade og neutral er der ikke stykker i.

SÅDAN GØR DU:

Start med at piske 1/2 l. fløden godt stiv, når det er gjort kommer du fromage pulveret op i en skål og tilsætter 1,25 dl. koldt vand.

rør i den med en spartel indtil den er opløst i vandet.

så tager du fløden og vender i med din spartel, OG DEN ER KLAR TIL BRUG

Du kan lægge den i kager eller tylle med den med det samme.

P:S Portionen med en halv liter fløde passer til 2 lag i en 20-24 cm kage eller 1 lag i en 30 – 32 cm kage.

Du kan fint dele portionen.


God fornøjelse.  Fru Sød


Skriv et svar

Navn*
Email*
Url
Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.