Chokolade Kage. Kursus

Passer til 2 x 20 cm form eller 1 x 30 cm form 375 g smør 500 g sukker 5 æg 325 g hvedemel 250 g kakao 2 tsk. natron. 2 tsk. bagepulver 75 g chokolade knapper ½ liter kærnemælk Bages ca. 1 time ved 165 grader varmluft Bedste resultat hvis alle ingredienser er stue…

Karamel Grundopskrift Med Ideer.

Her kommer den opskrift jeg altid laver karameller med.  Jeg har brugt den samme opskrift i mange år og kan ikke huske hvor jeg har den fra. 7,5 dl. piskefløde 375 g sukker 190 g glukose (glukosen giver en blødere konsistens) Ingredienser sættes over i 3 liters gryde,  koges ved lidt over middel varme. Vigtigt…

Marengs.

Jeg hører ofte i butikken af kunderne har besvær med marengs, de falder sammen eller begynder at klister, når de har stået ude lidt ( luftfugtighed gør meget ) Personligt elsker jeg at lave marengs, gerne i flere farver med koblingen fra wilton der gør man kan lave 3 farver. Her kommer den opskrift jeg…

Miroir Glaze

200 g sødmælk. 220 g sukker. 230 g. hvid chokolade. 5 tsk. gelantine.  jeg bruger i pulver form, fordi jeg har det i butikken og syntes det er nemmere. ellers er det 5 blade husblas. 250 g Glaze. Denne portion er fin til kager fra 20 til 25 cm.  laver jeg en mindre kage på…